Om Oss

Vi är elektriker med lång erfarenhet.

Vi på WonderEL

Välkommen till WonderEL, din one-stop-shop för alla dina elbehov i Nacka. Vi är en komplett elentreprenör som erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privata och företagskunder.

På WonderEL har vi jobbat med kvalitativa eltjänster till Nackabor med omnejd i över 3 år. Vi har erfarenheten och expertis för att klara alla jobb, stora som små. Vårt team av erfarna elektriker är certifierade och försäkrade, och vi garanterar högsta kvalitet på utförande.

Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken och teknikerna och vi använder endast material av högsta kvalitet. Vårt mål är att förse våra kunder med pålitliga, säkra och kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive installation, reparation och underhåll av elsystem, samt energibesparande lösningar.

Vi är dedikerade till att tillhandahålla den högsta nivån av kundservice, och vi är stolta över vårt engagemang för excellens. Vi förstår vikten av att få jobbet gjort rätt första gången, så du kan lita på att ditt projekt kommer att slutföras till din belåtenhet.

Tack för att du valde WonderEL för alla dina elektriska behov. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

GRATIS OFFERT

Säkert och Auktoriserat el-företag

Säkerhet vid användning av el är av största vikt. Även om elektricitet är en bekväm och nödvändig del av våra liv, kan den också vara farlig om den inte hanteras på rätt sätt. Elektriska stötar, brand och till och med dödsfall kan inträffa om lämpliga försiktighetsåtgärder inte vidtas när du arbetar med  elektricitet.

När det kommer till säker el så finns det några grundläggande regler som alltid bör följas. Den första är att aldrig röra ett eluttag med våta händer eller när du står i vatten. El och vatten blandas inte, och även en liten stöt kan orsaka skada. Undvik dessutom alltid att manipulera eluttag och ledningar av något slag. Om något elarbete behöver utföras i hemmet ska det alltid skötas av en behörig elektriker.

Det är också viktigt att hålla eluttag, sladdar och apparater i gott skick. Slitna eller trasiga sladdar ska bytas ut och alla apparater som avger en brännande lukt ska omedelbart kopplas ur och inspekteras av en kvalificerad tekniker. Eluttag och strömbrytare ska alltid täckas med skyddsplåtar när de inte används.

KONTAKTA OSS

Vi är baserade i Nacka i Stockholm

Cras vel maximus nisl, quis bibendum urna. Mauris faucibus sagittis libero, eget volutpat ligula sagittis in. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum fermentum eget ante vel finibus. Integer et pretium enim, quis venenatis eros. In dictum vel dui ac iaculis. Ut lorem odio, feugiat ac augue ut, ornare ultricies quam. Sed vitae sapien neque.

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.