Tjänster

Här finner du några av våra andra tjänster.

Här är det vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med dessa eltjänster, och mycket mer.

Elinstallation

Från den smidiga elinstallationen till kabeldragningen av din nya elektronik till omkoppling av uttag och belysning som en del av din ombyggnad, våra skickliga elektriker i Nacka har den erfarenhet som behövs för att få jobbet gjort säkert och prisvärt. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att alla våra kunder får en bättre upplevelse i hemmet. Vi kan hjälpa till med alla typer av elinstallationer, inklusive ombyggnad av gamla elsystem, installation av nya system, testning av befintliga system och övervakning av kraftförsörjningen. Vi kan även installera och upprätta energisparlösningar som hjälper till att minska kundernas energikostnader.

Elreparationer

Är trasiga uttag, flimrande ljus eller knappt fungerande brytare som gör dig galen? Att skjuta upp en elreparation kan kosta dig i det långa loppet, vilket är anledningen till att WonderEL AB fokuserar på att göra din elreparation i Nacka snabb och smärtfri. Vi kan hantera alla typer av elreparationer, inklusive vitvaror, utomhusbelysning, kontorsapparater och industriella system. Vi har modern teknik och professionella verktyg som hjälper oss att utföra våra jobb effektivt och säkert. Våra utbildade och certifierade tekniker kan hjälpa dig att felsöka och lösa även de värsta av dina elektriska problem, vilket ger dig ett smartare, säkrare och mer energieffektivt hem.

Laddstolpar

Har du köpt en elbil så måste du också investera i en laddstolpe. Vi på WonderEL installerar laddstolpar över hela Nacka. Att välja rätt laddstolpe kan vara en konst i sig. Det finns olika typer av laddstolpar som kan monteras på olika sätt, bl.a väggmonterade, golvmonterade och i trästolpar. När du har bestämt vilken typ av laddstolpe som är lämplig för din plats, måste du se till att du har tillräckligt med utrymme för att installera och använda den. En fast laddstation är en smidigare lösning för effektivare och säkrare laddning för din elbil eller laddhybrid. Installationer av laddstationer och laddstolpar får enbart göras av en behörig elektriker.

Smarta Hem:

Smarta Hem är ett utmärkt sätt att automatisera dagliga uppgifter och göra livet enklare. Teknik för smarta hem kan användas för att styra belysning, temperatur, säkerhetssystem, apparater och mer. Med några enkla steg kan du få ett helautomatiskt hem som svarar på dina kommandon.

Det första steget för att installera ett smart hemsystem är att bestämma vilken typ av system du vill installera. Det finns många olika alternativ, inklusive färdigförpackade system, anpassade system och gör-det-själv-system. Färdigförpackade system är förkonfigurerade och redo att användas, medan anpassade system låter dig anpassa systemet för att passa dina specifika behov. Gör-det-själv-system kräver mer arbete, men kan skräddarsys för att passa dina specifika behov.

När du har valt det system som bäst passar dina behov är nästa steg att installera systemet. Detta innebär i allmänhet att ansluta till ditt hems Wi-Fi-nätverk, ställa in enheterna och länka dem till huvudkontroll hubben. När systemet är konfigurerat kan du sedan börja programmera det för att utföra de uppgifter du vill att det ska göra.